Modernizare cantar (Modernizare) pentru Tassinari Bilance, Cantare autovehicule, Cluj-Napoca, Cantare Electronice-Case

Cantare Electronice-Case Marcat-Vanzari si service -ClujCantare Electronice-Case Marcat-Vanzari si service -Cluj
Cantare Electronice-Case Marcat-Vanzari si service -Cluj

Cantare Electronice-Case Marcat-Vanzari si service -Cluj

Jun 24,2021

 

 
 Comanda online

CANTARE NUMARATOARE  /  BALANTE DE PRECIZIE  / BALANTE DE BUZUNAR/ BALANTE ANALITICE / TERMOBALANTE / BALANTE SCOLARE  / GREUTATI ETALON   / CANTARE AUTOVEHICULE    /  

CANTARE PLATFORMA CU O CELULA  / CANTARE DE MASA /  CANTARE DE MACARA / 

CANTARE DE PODEA / PLATFORME DE CANTARIRE CU 4 CELULE / SISTEME NUMARATOARE /  TRANSPALETE CU CANTAR / CANTARE DE MANA/SUSPENDATE CU CARLIG / INDICATOARE DE GREUTATE

 


Cautare:  
Sunteti aici:
Catalog » Cantare autovehicule » Modernizare
Modernizare cantar

(+) Puneti cursorul pe imagine
Spune unui prieten
Doresc sa primesc notificari despre acest produs
Pintare detalii produs
Trimiteti o intrebare legata de acest produs
Categoria Cantare autovehicule
Produsul anterior Produsul 3 din 5 Urmatorul produs


Modernizare cantar
[Modernizare]

Producatori Tassinari Bilance

 Comentarii
 
Pretul:
Pret cu TVA
Optiuni produs (culoarea dorita, accesorii, cantitatea dorita):
Producator: Data Speed - Romania
   
Indicator greutate: Tassinari Bilance TE1000A
Celule cantarire: Flintec RC3 30 tone, inox
Software: Data Speed
Mod de cantarire: static

 

Modernizare cantare auto mecanice


         Avand in vedere existenta unui numar mare de cantare auto mecanice pe teritoriul tarii, inca utilizate de catre companii, oferim posibilitatea modernizarii acestora, transformandu-le in cantare electronice cu o capacitate cel putin egala cu cea a variantei mecanice.

         Modernizarea se poate realiza atat in cazul in care podul de rulare al cantarului mecanic este realizat cu traverse cat si daca este realizat cu profile PI din beton.

          In urma modernizarii cantarelor pod bascula mecanice, acesta vor putea fi omologata si utilizate in conformitate cu legislatia in vigoare (inclusiv H.G. 1373/2008 si H.G 432/2011)

Modul de instalare al cantarelor modernizate va ramane acelasi ca si cel original.

Modernizarea cantarelor pod bascula presupune eliminarea tuturor parghiilor mecanice utilizate de catre varianta mecanica pentru a transmite greutatea catre indicatorul mecanic al acestuia, consolidarea cuvei cantarului, inlocuirea profilelor metalice imbatranite, ransforsarea si/sau construirea cuzinetilor fundatiei necesari pentru instalarea celulelor de cantarire utilizate la varianta electronica a cantarului pe care va fi asezat podul cantarului, precum si inlaturarea indicatorului mecanic, in locul caruia va fi folosit un indicator electronic conectat la un computer configurat cu imprimanta.

Celule sarcina RC3

Celule de cantarire utilizate sunt modelul RC3 de 30 tone produse de catre Flintec, lider mondial in domeniu. Utilizarea acestor celule va asigura performata si fiabilitate sistemului de cantarire, acestea fiind realizate din inox si avand un factor de protectie la apa si praf IP68.

Pentru a asigura o rezistenta indelungata in timp a noului cantar pod bascula se vor utiliza un numar de 4, 6 sau 8 celule de cantarire.

Toate celule de cantarire vor fi conectate la o cutie de jonctiuni care va fi conectata cu un cablu de transmisie a datelor la indicatorul de greutate.

Indicator TE1000A

Terminalul standard utilizat la configuraţia configuratia noului cantar auto este unul electronic şi este destinat elaborării, totalizării, vizualizării şi imprimării datelor. Este special conceput ca prin intermediul cutiei de joncţiune să se conecteze cu toate tipurile de celule de cântărire omologate de tip analogic şi este destinat utilizării în mediu industrial.

Terminalul dispune atât de un afişaj LCD, pentru o bună vizualizare a datelor afişate precum şi de o tastatură alfanumerică cu membrană, având 24 de taste multifuncţionale.

Software Trade 2

Pentru a evita eventualele limitări ce pot aparea în utilizarea platformei cu gestiunea datelor din terminal, recomandăm utilizarea aplicaţiei soft special dezvoltate să înlocuiască din punct de vedere al funcţiilor, terminalul asigurând ca şi avantaj principal, eliminarea limitărilor.

Pentru utilizarea aplicaţiei software în operaţiunile de cântărire este necesară instalarea unui computer şi a unei imprimante într-o incintă, la o distanţă standard de până la 15 metri de platforma auto (maxim 40 metri prin achiziţionarea de cablu suplimentar).

Modernizare 1
Modernizare 2
Modernizare 3
Modernizare 4 Modernizare 5 Modernizare 6
Modernizare 7 Modernizare 8 Modernizare 9
Modernizare 10 Modernizare 11 Modernizare 12
Acest produs a fost adaugat la data de 25/02/2012.

Comentarii produs
Nu exista pareri pentru acest produs.
Inapoi

Catalog | Despre noi | Localizare | Documentatie | Contact | Termeni si conditii | Cerere de oferta | Transpalete cu cantar