Cantar auto metalic ppl (cantar auto) pentru Tassinari Bilance, Cantare autovehicule, Cluj-Napoca, Cantare

Cantare Electronice-Case Marcat-Vanzari si service -ClujCantare Electronice-Case Marcat-Vanzari si service -Cluj
Cantare Electronice-Case Marcat-Vanzari si service -Cluj

Cantare Electronice-Case Marcat-Vanzari si service -Cluj

Jun 24,2021

 

 
 Comanda online

CANTARE NUMARATOARE  /  BALANTE DE PRECIZIE  / BALANTE DE BUZUNAR/ BALANTE ANALITICE / TERMOBALANTE / BALANTE SCOLARE  / GREUTATI ETALON   / CANTARE AUTOVEHICULE    /  

CANTARE PLATFORMA CU O CELULA  / CANTARE DE MASA /  CANTARE DE MACARA / 

CANTARE DE PODEA / PLATFORME DE CANTARIRE CU 4 CELULE / SISTEME NUMARATOARE /  TRANSPALETE CU CANTAR / CANTARE DE MANA/SUSPENDATE CU CARLIG / INDICATOARE DE GREUTATE

 


Cautare:  
Sunteti aici:
Catalog » Cantare autovehicule » cantar auto
Cantar auto metalic PPL

(+) Puneti cursorul pe imagine
Spune unui prieten
Doresc sa primesc notificari despre acest produs
Pintare detalii produs
Trimiteti o intrebare legata de acest produs
Categoria Cantare autovehicule
  Produsul 1 din 5 Urmatorul produs


Cantar auto metalic PPL
[cantar auto]

Producatori Tassinari Bilance

 Comentarii
 
Pretul:
Pret cu TVA
Optiuni produs (culoarea dorita, accesorii, cantitatea dorita):
Producator: Tassinari Bilance - Italia
   
Structura: integral metal
Mod de instalare: suprateran sau ingropat
Lungimi standard: 6, 8, 9, 10, 12, 14, 16, 18 metri   x  Latime 3 metri
Mod de cantarire: static
Capacitate cantarire: 30, 40, 50, 60, 80, 100 tone

 

Cantar pod bascula auto PPL/PPLB structura intergal metalica

      

        Cea mai utilizata solutie de cantarit autovehicule este cantarul pod bascula, iar varianta din structura integral metalica produsa de catre compania Tassinari Bilance din Italia fiind cea mai des distribuita de noi pe piata din Romania.

Platformele sunt disponibile in mai multe lungimi standard: 6, 8, 9, 10, 12, 14, 16 si 18 metri lungime, dar pot fi realizate la aproape orice lungime se doreste.

 

        Platformele sunt disponibile cu capacitati de cantarire de la 30 tone la 100 tone in functie de lungimea lor.

Modul de instalare al acestora este fie suprateran (varianta pe care o recomandam) fie ingropat. In cazul variantei supraterane trebuie construite rampe din beton sau folosite rampele de metal care sunt optionale si pe care le putem furniza la cerere obtinand astfel o platforma integral mobila care va putea fi relocata daca va fi necesar. Platformele sunt modulare pentru a favoriza transportul acestora.

Structura metalica are o inaltime de maxim 30 cm si este realizata din profile IPE270 acoperite cu tabla striata de 10mm. Inaltimea totala a cantarului va fi de maxim 36 cm de la sol.

Celule sarcina RC3

Cantarele pod bascula utilizeaza celule de cantarire RC3 de 30 tone produse de catre Flintec, lider mondial in domeniu. Utilizarea acestor celule va asigura performata si fiabilitate sistemului de cantarire, acestea fiind realizate din inox si avand un factor de protectie la apa si praf IP68.

Pentru a asigura o rezistenta indelungata in timp a structurii metalice cantarele pod bascula utilizeaza intre 6 si 8 celule de cantarire pentru a asigura o lungime a modulelor metalice de cel mult 6 metri evitand astfel aparitia deformarii acestora, efecte ce apar in cazul modulelor foarte lungi de pana in 9 metri.

Indicator TE1000A

Terminalul standard aflat în configuraţia platformei auto este unul electronic şi este destinat elaborării, totalizării, vizualizării şi imprimării datelor. Este special conceput ca prin intermediul cutiei de joncţiune să se conecteze cu toate tipurile de celule de cântărire omologate de tip analogic şi este destinat utilizării în mediu industrial.

Terminalul dispune atât de un afişaj LCD, pentru o bună vizualizare a datelor afişate precum şi de o tastatură alfanumerică cu membrană, având 24 de taste multifuncţionale.

Software Trade 2

Pentru a evita eventualele limitări ce pot aparea în utilizarea platformei cu gestiunea datelor din terminal, recomandăm utilizarea aplicaţiei soft special dezvoltate să înlocuiască din punct de vedere al funcţiilor, terminalul asigurând ca şi avantaj principal, eliminarea limitărilor.

Pentru utilizarea aplicaţiei software în operaţiunile de cântărire este necesară instalarea unui computer şi a unei imprimante într-o incintă, la o distanţă standard de până la 15 metri de platforma auto (maxim 40 metri prin achiziţionarea de cablu suplimentar).

Cantar auto metal 01
Cantar auto metal 02
Cantar auto metal 03
Cantar auto metal 04
Cantar auto metal 05
Cantar auto metal 06
Cantar auto metal 07
Cantar auto metal 08
Cantar auto metal 09
cantar_auto_metal10
cantar_auto_metal11
cantar_auto_metal12

 

Pentru mai multe detalii in legatura cu acest produs, vizitati pagina.
Acest produs a fost adaugat la data de 25/02/2012.

Comentarii produs
Nu exista pareri pentru acest produs.
Inapoi

Catalog | Despre noi | Localizare | Documentatie | Contact | Termeni si conditii | Cerere de oferta | Transpalete cu cantar