Cantar auto beton metal ppco (cantar auto) pentru Tassinari Bilance, Cantare autovehicule, Cluj-Napoca, Cantare

Cantare Electronice-Case Marcat-Vanzari si service -ClujCantare Electronice-Case Marcat-Vanzari si service -Cluj
Cantare Electronice-Case Marcat-Vanzari si service -Cluj

Cantare Electronice-Case Marcat-Vanzari si service -Cluj

Jun 24,2021

 

 
 Comanda online

CANTARE NUMARATOARE  /  BALANTE DE PRECIZIE  / BALANTE DE BUZUNAR/ BALANTE ANALITICE / TERMOBALANTE / BALANTE SCOLARE  / GREUTATI ETALON   / CANTARE AUTOVEHICULE    /  

CANTARE PLATFORMA CU O CELULA  / CANTARE DE MASA /  CANTARE DE MACARA / 

CANTARE DE PODEA / PLATFORME DE CANTARIRE CU 4 CELULE / SISTEME NUMARATOARE /  TRANSPALETE CU CANTAR / CANTARE DE MANA/SUSPENDATE CU CARLIG / INDICATOARE DE GREUTATE

 


Cautare:  
Sunteti aici:
Catalog » Cantare autovehicule » cantar auto
Cantar auto beton metal PPCO

(+) Puneti cursorul pe imagine
Spune unui prieten
Doresc sa primesc notificari despre acest produs
Pintare detalii produs
Trimiteti o intrebare legata de acest produs
Categoria Cantare autovehicule
Produsul anterior Produsul 2 din 5 Urmatorul produs
cantar_auto_beton.jpg


Cantar auto beton metal PPCO
[cantar auto]

Producatori Tassinari Bilance

 Comentarii
 
Pretul:
Pret cu TVA
Optiuni produs (culoarea dorita, accesorii, cantitatea dorita):
Producator: Tassinari Bilance - Italia
   
Structura: metal si beton armat
Mod de instalare: suprateran sau ingropat
Lungimi standard: 9, 13.5, 15, 18 metri
Mod de cantarire: static
Capacitate cantarire: 30, 40, 50, 60, 80, 100 tone

 

Cantar pod bascula auto PPCO  cu podul din structura combinata  metal-beton

 

  Aceasta varianta a cantarelor pod bascula este varianta ideala pentru cazurile in care se doreste cantarirea autovehiculelor in cadrul activitatilor ce nu necesita relocarea cantarului la anumite perioade de timp.

Platformele sunt disponibile in mai multe lungimi standard: 9, 13,5 si 18 metri lungime. Platformele sunt disponibile la capacitati de cantarire de la 50 tone la 100 tone in functie de lungimea lor.

    Modul de instalare al acestora este fie suprateran (varianta pe care o recomandam) fie ingropat. In cazul variantei supraterane trebuie construite rampe din beton sau folosite rampele de metal care sunt optionale si pe care le putem furniza la cerere obtinand astfel o platforma integral mobila care va putea fi relocata daca va fi necesar, chiar daca structura contine beton. Platformele sunt modulare pentru a favoriza transportul acestora.

Podul are o inaltime de numai 22 cm si este realizat din cuve ramforsate cu profile IPE200, mai multe randuri de plasa pentru armatura peste care se va turna beton. Inaltimea totala a cantarului va fi de maxim 43 cm de la sol.

Celule_sarcina_RC3

Cantarele pod bascula utilizeaza celule de cantarire RC3 de 30 tone produse de catre Flintec, lider mondial in domeniu. Utilizarea acestor celule va asigura performata si fiabilitate sistemului de cantarire, acestea fiind realizate din inox si avand un factor de protectie la apa si praf IP68.

Pentru a asigura o rezistenta indelungata in timp a structurii metalice cantarele pod bascula utilizeaza intre 6 si 10 celule de cantarire, modulele podului avand o lungime de 4,5 metri asigurand astfel posibilitatea manipularii sau mutarii acestora chiar si dupa turnarea betonului.

Indicator TE1000A

Terminalul standard aflat în configuraţia platformei auto este unul electronic şi este destinat elaborării, totalizării, vizualizării şi imprimării datelor. Este special conceput ca prin intermediul cutiei de joncţiune să se conecteze cu toate tipurile de celule de cântărire omologate de tip analogic şi este destinat utilizării în mediu industrial.

Terminalul dispune atât de un afişaj LCD, pentru o bună vizualizare a datelor afişate precum şi de o tastatură alfanumerică cu membrană, având 24 de taste multifuncţionale.

Software Trade 2

Pentru a evita eventualele limitări ce pot aparea în utilizarea platformei cu gestiunea datelor din terminal, recomandăm utilizarea aplicaţiei soft special dezvoltate să înlocuiască din punct de vedere al funcţiilor, terminalul asigurând ca şi avantaj principal, eliminarea limitărilor.

Pentru utilizarea aplicaţiei software în operaţiunile de cântărire este necesară instalarea unui computer şi a unei imprimante într-o incintă, la o distanţă standard de până la 15 metri de platforma auto (maxim 40 metri prin achiziţionarea de cablu suplimentar).

Cantar auto beton 01
Cantar auto beton 02
Cantar auto beton 03
Cantar auto beton 04
Cantar auto beton 05 Cantar auto beton 06
Cantar auto beton 07 Cantar auto beton 08 Cantar auto beton 09
Pentru mai multe detalii in legatura cu acest produs, vizitati pagina.
Acest produs a fost adaugat la data de 25/02/2012.

Comentarii produs
Nu exista pareri pentru acest produs.
Inapoi

Catalog | Despre noi | Localizare | Documentatie | Contact | Termeni si conditii | Cerere de oferta | Transpalete cu cantar