Cantare Electronice-Case Marcat-Vanzari si service -Cluj, Cluj-Napoca

Cantare Electronice-Case Marcat-Vanzari si service -ClujCantare Electronice-Case Marcat-Vanzari si service -Cluj
Cantare Electronice-Case Marcat-Vanzari si service -Cluj

Cantare Electronice-Case Marcat-Vanzari si service -Cluj

Dec 04,2021

 

 
 Termeni si conditii

  

         Inainte de a vizita magazinul nostru DATA SPEED SRL in vederea achizitionarii de produse va rugam sa cititi rubrica dedicata termenilor si conditiilor ce stabilesc politica noastra in relatia cu clientii nostri, termeni si conditii ce sunt guvernati de catre legislatia din Romania.

 

     DATA SPEED SRL garanteaza confidentialitatea datelor dumneavoastra introduse pe site-ul nostru precum si faptul ca acestea nu vor fi facute publice.
Pentru a putea stabili o relatie contractuala in vederea furnizarii catre dumneavoastra a produselor prezentate pe site-ul nostru este obligatorie completarea datelor dumneavoastra personale fara de care livrarea produselor dorite de catre dumneavostra nu se va putea realiza.


Pretul si livrarea


     Toate preturile afisate pe site-ul nostru contin TVA, dar nu includ costul transportului la dumneavoastra, daca este cazul. Orice comanda lansata pe site-ul nostru are valoarea contractuala. Livrarea si plata produselor se va realiza conform celor descrisa la rubrica "Cum cumpar?".
Livrariile se vor realiza de luni pana vineri, in fiecare saptamana. Sambata si duminica nu se vor realiza livrari.
Toate livrarile catre dumneavoastra se realizeaza numai in baza unei comenzi ferme, confirmate in prealabil. Riscurile cu privire la livrarea produselor devin riscurile clientului odata cu realizarea livrarii, inclusiv riscul pierderii produselor pe perioada livrarii.
 
 
Date personale
 
  Toate informatiile comunicate noua prin intermediul site-ului sau telefonic in vederea achizitionarii de produse vor fi considerate ca si corecte, pe baza lor realizandu-se facturarea produselor si livrarea lor. In cazul in care datele comunicate sunt incorecte va asumati riscul de a nu putea primi produsele comandate. DATA SPEED SRL nu va accepta comenzi si nu va livra produse catre persoane care au varsta mai mica de 18 ani, decat cu acordul paritilor acestora.


Produsele
     

      Toate produsele de pe DATA SPEED SRL sunt insotite de o descriere si de o fotografie. Exista posibilitatea ca in realitate sa existe diferente cu privire la unele detalii intre produs si imaginea sa prezenta pe site. In cazul in care nu veti dori pastrarea produsului acesta poate fi returnat. Toate produsele vor beneficia de garantia normala a fiecarui produs si vor fi livrate cu un certificat de garantie aferent daca este cazul.


Returnarea produselor


     Produsele achizitionate prin intermediul magazinului nostru pot fi returnate in urmatoarele situatii:
-in cazul in care produsul nu corespunde descrierii sale din oferta noastra. In acest caz beneficiarul poate solicita schimbarea produsului cu altul sau returnarea integrala a contravalorii produsului.
-in cazul in care au fost livrate produse gresit. Acest fapt ar trebui semnalat imediat, iar receptia produselor ar trebui refuzata. In cazul in care totusi receptia produselor s-a realizat, acestea vor putea fi returnate sau solitata schimbarea lor, daca acest lucru va fi posibil.


        Cumparatorul poate solicita returnarea produselor achizitionate in termen de 10 zile de la achizitionarea acestora fara a fi necesara invocarea unui motiv. Produsele vor putea fi returnate numai daca starea acestora nu a fost afectata, daca ambalajul original este intact, daca sigiliile, in cazul in care exista, nu au fost desfacute si daca etichetele nu au fost distruse. In cazul in care aceste produse nu vor mai putea fi comercializate ca produse noi, DATA SPEED SRL isi rezerva dreptul de a refuza returul sau va returna doar o parte din contravaloarea produselor, mai putin cu contravaloarea necesara readucerii produselor in starea de a putea fi recomercializate ca si produse noi.


Legislatie
 
        Vizitant magazinul nostru sunteti de accord sa respectati legislatia din Romania care este mai presus decat acesti "Termeni si conditii" si de care se va tine seamna in orice conflict dintre dumneavoastra si DATA SPEED SRL. In cazul unor eventuale conflicte se va incerca initial rezolvarea acestora pe cale amiabila si numai daca acestea nu vor putea fi rezolvate pe cale amiabila atunci conflictele vor fi solutionate in instanta.
 
Garantie
 
     Toate produsele sunt destinate uzului industrial si beneficiaza de o garantie de 12 luni de la achizitie.
Consumabilele gen baterii, accumulatori reincarcabili,alimentatoare, roti , beneficiaza de  30 zile garantie.

Catalog | Despre noi | Localizare | Documentatie | Contact | Termeni si conditii | Cerere de oferta | Transpalete cu cantar